Manapság inkább a francia bugyi a divat?
Figyelt kérdés
A tanga kora letünt? A francia bugyi szexi, ez tény. De nem látszik át a ruha/nadrág alól a körvonala? Ez nem ciki?2014. márc. 4. 14:35
1/6 anonim válasza:
A tanga is ugyanúgy átlátszik a nadrágon, ha nem varrásnélküli.
2/6 anonim válasza:
A tanga nem nem látszik át. A francia bugyi van hogy átlatszik. Nadrág függő.
Vagy az egész ferde vonal látszik (hátul), vékony nadrágnál. Vagy hátul kb egy cm es részen, az a pont latszik, ahol az anyagok össze vannak varrva, és vastagabb.
3/6 anonim válasza:
Csak akkor látszik át ha túl kicsi.
4/6 anonim válasza:
Egy frászt! Ha nem varrásnélküli/lézervágott, akkor ugyanúgy átlátszik.
NEM a fazontól függ, hanem attól, hogy milyen a széle!
Ha a francia vagy akár az óriás nagymamabugyi varrásnélküli, akkor NEM LÁTSZIK ÁT!
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem mindkettő.A francia is divat,hiszen sokan már inkább a kényelemre is hajlanak,nem csak a divatra,de rengeteg ismerősöm van,aki csak menszeszkor hord franciát.A tanga szerintem csak a strandokról kezd eltűnni,a hétköznapokról nem.:D
6/6 anonim válasza:
ez komoly? még abból is divatot csinálnak, hogy ruha alatt mi van rajtam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!