Szerintetek mit vegyek fel egy ehhez hasonló kabáthoz?
Szerintem elegáns, jól néz ki. De most még fáznál benne.
Ami nekem tetszene hozzá: lezser, laza elegáns öltözék, tehát egy sötétebb farmer (nem ülepes meg szaggatott, és társai, hanem normális, komoly), vagy farmer-szabású nadrág, sötét - de nem feltétlenül fekete - félcipő (nem sportcipő, de hasonló fazon, semmiképpen sem az olyan divatos katonás bakancs), és alá egy galléros ing, felül kicsit nyitottan (egy-két gomb).
Nyakkendő hétköznapokra nem szükséges, hacsak nem olyan helyen dolgozol.
Köszönöm utolsó :)
Ehhez, a feketén kívül még milyen szín menne,ami nem néz ki hülyén?
Én is egyetértek az előttem szólóval. :) Megjegyezném, hogy ez egy fekete-fehér kép, szóval max. feltételezni tudom, hogy jól saccolom meg a kabát színét...
Szerintem bármilyen sötét nadrág illik hozzá: fekete (ez elegánsabb), sötétkék (tehát nem a koptatott-világoskék farmerre gondolok, bár adott esetben az sem biztos, hogy rossz...), szürke (sötétebb).
Amúgy tényleg látni kell együtt, simán nézhet ki jól az is, amire most nem is gondolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!