Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjam nyáron a...

Hogyan hordjam nyáron a cuccaimat, ha nem fér a zsebembe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még odébb van a szezonja, de érdekelne a véleményetek egy dologról.

Nyáron mindig problémát okoz, hogy nem tudom rendesen elrakni a cuccaimat, mert vagy nincs zsebem vagy ha van, akkor nagyon lehúzza a zsebemet. Hűvösebb időszakban a pulóver zsebben elfér, de nyáron ez problémás nekem.

Pénztárca iratokkal, okostelefon, kulcsok, ilyesmire gondolok.

Hogyan lenne ezt érdemes hordani? Övtáska az ciki, hátizsákot csak nem veszek egy ilyenért, főleg nem a nagy melegben, válltáska az kissé hippis és nem is szeretem, más ötletem nincs

28/F

2014. febr. 28. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Mégis milyen ötletet vársz, amikor mindent kizársz?

Az összes hasonló korú férfiismerősömnek nem derogál a táska (háti vagy akta), ha éppen túl sok a zsebre rakandó holmijuk.

Másik lehetőség: találj egy barátnőt magadnak!

Ha ketten megyünk, általában én viszem az ő cuccait is.

2014. febr. 28. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

Az övtáska jól néz ki, és egyre több emberen látom. VISZONT, csak akkor néz ki jól szerintem, ha keresztben a mellkasodra akasztod kép: [link]

ilyesmi egyszínűeket találsz pl a WestEndben vagy hasonló deszkás boltokban. Ne az övedre/csípődre rakd, hanem keresztbe,döntött alakban úgy, hogy a táska része a hátadon legyen. Ha veszélyes helyen laksz, akkor ezt bármilyen cipzár záróval le tudod lakatolni,ugyanis két cipzárja van. Elfér benne sok dolog,praktikus és pólóval/pulcsival simán hordható,kabáttal már macerás

2014. febr. 28. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy egyszerű (dísz és feliratmentes, nem női, sportos) fekete/szürke, kis méretű válltáska miért is lenne hippis?
2014. febr. 28. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
kis oldaltáska, van converse,nike amit csak akarsz
2014. febr. 28. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Nejlonszatyorba
2014. febr. 28. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem is zavar a váll- és hátitáska, ha meleg van. Inkább hagyom, hogy lehúzza a zsebet, nem viszek sok mindent magammal amúgy sem.
2014. márc. 1. 00:56
 7/7 anonim ***** válasza:
oldaltáska jól néz ki pasikon, nem értem mi bajuk vele... de az övtáskával sincs semmi gond.
2014. márc. 1. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!