Hogyan hordjam nyáron a cuccaimat, ha nem fér a zsebembe?
Tudom, hogy még odébb van a szezonja, de érdekelne a véleményetek egy dologról.
Nyáron mindig problémát okoz, hogy nem tudom rendesen elrakni a cuccaimat, mert vagy nincs zsebem vagy ha van, akkor nagyon lehúzza a zsebemet. Hűvösebb időszakban a pulóver zsebben elfér, de nyáron ez problémás nekem.
Pénztárca iratokkal, okostelefon, kulcsok, ilyesmire gondolok.
Hogyan lenne ezt érdemes hordani? Övtáska az ciki, hátizsákot csak nem veszek egy ilyenért, főleg nem a nagy melegben, válltáska az kissé hippis és nem is szeretem, más ötletem nincs
28/F
Mégis milyen ötletet vársz, amikor mindent kizársz?
Az összes hasonló korú férfiismerősömnek nem derogál a táska (háti vagy akta), ha éppen túl sok a zsebre rakandó holmijuk.
Másik lehetőség: találj egy barátnőt magadnak!
Ha ketten megyünk, általában én viszem az ő cuccait is.
Az övtáska jól néz ki, és egyre több emberen látom. VISZONT, csak akkor néz ki jól szerintem, ha keresztben a mellkasodra akasztod kép: [link]
ilyesmi egyszínűeket találsz pl a WestEndben vagy hasonló deszkás boltokban. Ne az övedre/csípődre rakd, hanem keresztbe,döntött alakban úgy, hogy a táska része a hátadon legyen. Ha veszélyes helyen laksz, akkor ezt bármilyen cipzár záróval le tudod lakatolni,ugyanis két cipzárja van. Elfér benne sok dolog,praktikus és pólóval/pulcsival simán hordható,kabáttal már macerás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!