Piciszivar kérdése:
Vettem egy Converse tornacipőt és levált a sarka 5hónap után és azt mondták h nemtudnak vele mit csinálni de azért egy jegyzőkönyvet meg ejtenek és felkűldik kivizsgálásra. Mi a teendőm ilyenkor?
Figyelt kérdés
Azlenne a kérdésem h mi a teendő h ha nemcsinálnak semit? Meg a szakvélemény azt mondja h nem vagyok jogosult se cserére se levásárlásra? A cipő alíg használt és kíméltem mindentől és mégis elvált a sarka.2014. febr. 27. 16:03
2/7 A kérdező kommentje:
Békéscsaba Adrenalin. Ma mentem be érte és kaptam egy szakértői véleményt és nem pestre vitték hanem vmi heji cipészhez ilyenkor mit tudok csinálni?
2014. febr. 28. 15:10
4/7 A kérdező kommentje:
"Megvizsgáltam szemrevételeztem a cipőt. Mindkét cipő sarokrészen a bélés kikopott és a jobblábas cipőn a kéreg és a vászon is elszakadt. ha a kéregbélés kopásával időbe megjavíttatta volna a szakadás elkerűlhető lett volna. Nem gyártási hiba. cserére nem jogosult."
2014. febr. 28. 15:20
5/7 anonim válasza:
Akkor szépen visszamész és elkéred a panaszkönyvet vagyis a vásárlók könyvét hogy ezt te semmiképp nem tudod elfogadni. Ilyen nincs hogy te nem vitted el időben, egy 5 hónapos 20 ezres cipő nem normális hogy tönkrement, az ilyen szakvélemény főleg.
Mivel nem Converse bolt hanem valami mucsai butik (már bocsi) lehet nem is eredeti a cipő ezért nem küldték valami normális helyre javíttatni (elvileh hivatalos viszonteladóként a Converse cipők szerződéses partneréhez kell ugyanúgy mint a márkaboltokban eladott Converse cipőket.)
Ne hagyd magad semmiképpen, a fogyasztóvédelmet is beigérheted nekik nyugodtan.
7/7 A kérdező kommentje:
A fogyasztóvédelemnek van vmi anyagi vonzata v tanácsokkal látnak ell? Hogy zajlik egy ilyen le.?
2014. márc. 4. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!