Maximum hány centis lányokon/nőkön néz ki még jól a magassarkú?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 21:42
1/13 anonim válasza:
Szerintem egy 185 centi magas nőn is lehet szexi a magassarkú.
2/13 A kérdező kommentje:
én 165 centi vagyok, felpróbáltam ma egy magassarkút, és túl magasnak éreztem magam benne :S
2009. dec. 11. 21:50
3/13 anonim válasza:
Lol, 165 centi az nagyon alacsony, azon csak segiteni lehet :)
20f
4/13 anonim válasza:
Én 154 centi vagyok és mégsem hordok magassarút, csakha nagyon muszáj.
Szerintem nincs megszabva, hogy hány centisnőknél/lányoknál áll jó a magassarkú. Mindenki máshogy gondolja. :)
16L
5/13 anonim válasza:
Ismét első vagyok. 174 cm magas vagyok és bátran hordok magassarkút. Te a 165 centiddel teljesen nyugodtan hordhatsz, ha tetszik! Én néha magasnak érzem magam de neked végképp nem kellene :D
6/13 anonim válasza:
Még egy nagyon magas nő is lehet benne szexi,hiszen ez csak még jobban kiemeli a nőiességet,a hosszú lábakat.Egyébként TE még az alacsony kategória vagy,szóval Neked csak jól jön,ha hordod.
7/13 anonim válasza:
Én imádom a 10cm-es sarkúakat is, de sokszor én is túl magasnak érzem benne magam :( 167 cm vagyok. Az átlag emberek kisebbek :(
8/13 anonim válasza:
160 vagyok és nekem kényelmetlen az a baj meg pofára esek :S de amúgy jól mutat rajtam meg minden....
9/13 anonim válasza:
A 165 cm jelenleg ma a nőknél az átlagmagasság, szóval nem alacsony! De egy magassarkú simán mehet, szerintem 170 cm fölött gáz, ott már inkább a balettcipő mutat jól, ami viszont egy 158 cm-s lányon néz ki furán.
10/13 anonim válasza:
158cm es vagyok de hordok magassarkút is meg balett cipőt is!!Mondjuk ha én 170 cm es lennék nem hordanék 10cm es sarkú cipőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!