Melyik színben a legjobb?
Farmerhoz frankó mind, csak nem döntöttem még milyen színben vegyem. Amcsi rokon kiküldi USPS-en keresztül.
hát én egyiket sem. én ezeket a bakancsokat max terepmintás gatyával tudnám elképzelni, nem farmerral
de ez az én problémám
ám ha választani kell akkor inkább a fekete, vagyis az első, semmiképpen nem az utolsó, ami úgy néz ki mint egy angol vháborús bakancs
egyiket sem venném fel...
De, az 1. jobb mert az majdnem minden színu gatyához megy,és ha bepiszkolodik akkor nem lehet majd annyira látni...
Pedig sokan hordják itthon. Más típusú katonai bakancsokat is, amik mondjuk sokkal ormótlanabbak ezeknél. Nézz csak szét legközelebb :)
A zöld meg végül is mindegy, hogy felül zöld, mert a farmer szára úgyis eltakarja.
A véleményeteket azért köszönöm, természetesen nem mindenkinek egyezik az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!