Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik színben a legjobb?

Melyik színben a legjobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Farmerhoz frankó mind, csak nem döntöttem még milyen színben vegyem. Amcsi rokon kiküldi USPS-en keresztül.

2014. febr. 27. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Első(fekete).
2014. febr. 27. 10:57
 2/12 A kérdező kommentje:
No és miért azt választottad?
2014. febr. 27. 10:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a másodikat, szép a színe. Viszont ha hajlamos vagy összekoszolni a cipőidet, akkor jobb választás lehet az 1 vagy a 3.
2014. febr. 27. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
2., mert ,,tavasziasabb''
2014. febr. 27. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor a hasítottbőr jobban tetszik nektek? Hihetetlen minőségű cipők amúgy.... akkor ismertem meg, amikor tavaly kint voltam az USA-ban. Örökélet + 1 nap a tartósságuk.
2014. febr. 27. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:

hát én egyiket sem. én ezeket a bakancsokat max terepmintás gatyával tudnám elképzelni, nem farmerral

de ez az én problémám

ám ha választani kell akkor inkább a fekete, vagyis az első, semmiképpen nem az utolsó, ami úgy néz ki mint egy angol vháborús bakancs

2014. febr. 27. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:

egyiket sem venném fel...

De, az 1. jobb mert az majdnem minden színu gatyához megy,és ha bepiszkolodik akkor nem lehet majd annyira látni...

2014. febr. 27. 11:20
 8/12 A kérdező kommentje:

Pedig sokan hordják itthon. Más típusú katonai bakancsokat is, amik mondjuk sokkal ormótlanabbak ezeknél. Nézz csak szét legközelebb :)

A zöld meg végül is mindegy, hogy felül zöld, mert a farmer szára úgyis eltakarja.

A véleményeteket azért köszönöm, természetesen nem mindenkinek egyezik az ízlése.

2014. febr. 27. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Fekete tök jó.
2014. febr. 27. 13:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem színem a fekete, se a zöld. De a világos tetszik.
2014. febr. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!