Melyik a legjobb? New Yorker, H&M vagy Zara?
Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 22:20
1/12 anonim válasza:
HandM olcsó jó minőségű :) 15/l
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Nekem is a h&m jön be a legjobban:)
2014. febr. 26. 22:22
5/12 anonim válasza:
Én a New Yorkerben soha nem találok semmit, szerintem kifejezetten ronda ruhák vannak ott. Soknak fura, előnytelen a szabása, stb.. A H&M sokkal jobb szerintem, ott majdnem minden tetszik. :)
A Zara-t kicsit drágállom, és szerintem annyira nem nagy szám. Ráadásul nincs a városunkban, szóval végképp nem éri meg elmenni érte valahová.
6/12 anonim válasza:
mármint milyen téren?
nadrágjaimat usa-ból veszem verhetetlen áron, a made in USA gatya sokkal jobb mint amit a new yorkerben pl. valaha árulni fognak
a gyári wrangler farmer dettó
póló, pulcsi terén inkább akkor már heavy tools
7/12 anonim válasza:
ZARA minőségileg is meg szerintem ez a legelegánsabb,legkifinomultabb is.
8/12 anonim válasza:
New Yorkerben eszméletlenül rossz minőségű ruhák is vannak, melltartót már nem tudok ott venni, szinte mindben 10cm vastag szivacs van. Régebben vettem egy két darabot itt, de amióta elköltöztem és a városomban van h&m, azóta szinte csak ott vásárolok.
9/12 anonim válasza:
Én keményen ZARA párti vagyok, de ez a te stílusodtól függ na meg a pénz tárcádból :/. Én inkább az elegáns és a sportosan elegáns stílust kedvelem ezért vagyok ZARA párti mert nagyon jó minőségi termékeket forgalmaz, tény és való az árak gyakran túl értékeltek, de ha résen vagy akkor jó darabokat szedhetsz össze tűrhető áron.
10/12 anonim válasza:
Nos a New yorkerben nem nagyon vásárlok de a H&M z az egyik kedvencem habár olcsó és jó minőségű is de nekem Zara olwais
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!