Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legjobb? New Yorker,...

Melyik a legjobb? New Yorker, H&M vagy Zara?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
HandM olcsó jó minőségű :) 15/l
2014. febr. 26. 22:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Nekem is a h&m jön be a legjobban:)
2014. febr. 26. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Zara hm nek csak az ara jó
2014. febr. 26. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
1. New Yorker 2. Zara 3. H&M
2014. febr. 26. 23:42
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Én a New Yorkerben soha nem találok semmit, szerintem kifejezetten ronda ruhák vannak ott. Soknak fura, előnytelen a szabása, stb.. A H&M sokkal jobb szerintem, ott majdnem minden tetszik. :)

A Zara-t kicsit drágállom, és szerintem annyira nem nagy szám. Ráadásul nincs a városunkban, szóval végképp nem éri meg elmenni érte valahová.

2014. febr. 27. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
15%

mármint milyen téren?

nadrágjaimat usa-ból veszem verhetetlen áron, a made in USA gatya sokkal jobb mint amit a new yorkerben pl. valaha árulni fognak

a gyári wrangler farmer dettó

póló, pulcsi terén inkább akkor már heavy tools

2014. febr. 27. 11:22
 7/12 anonim ***** válasza:
ZARA minőségileg is meg szerintem ez a legelegánsabb,legkifinomultabb is.
2014. febr. 27. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
New Yorkerben eszméletlenül rossz minőségű ruhák is vannak, melltartót már nem tudok ott venni, szinte mindben 10cm vastag szivacs van. Régebben vettem egy két darabot itt, de amióta elköltöztem és a városomban van h&m, azóta szinte csak ott vásárolok.
2014. febr. 28. 10:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Én keményen ZARA párti vagyok, de ez a te stílusodtól függ na meg a pénz tárcádból :/. Én inkább az elegáns és a sportosan elegáns stílust kedvelem ezért vagyok ZARA párti mert nagyon jó minőségi termékeket forgalmaz, tény és való az árak gyakran túl értékeltek, de ha résen vagy akkor jó darabokat szedhetsz össze tűrhető áron.
2014. márc. 23. 12:33
 10/12 anonim válasza:
Nos a New yorkerben nem nagyon vásárlok de a H&M z az egyik kedvencem habár olcsó és jó minőségű is de nekem Zara olwais
2014. márc. 24. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!