Tetszik nektek ez a cipő?
Nekem nagyon nem tetszik.
"aki szerint ez trampli, az maradjon a platform patacipőnél, gondolom az a neki való :)
mellesleg ne már tizenévesek adjanak itt öltözködési tanácsot"
Annyira szánalmas, hogy leszólod azt, akinek más tetszik, mint ami neked.. Másnak nem lehet véleménye? Én nem vagyok tizenéves, de mégis hány évesek adjanak tanácsot egy 18 éves lánynak szerinted? 40?
A kérdező cipője nagyon csúnya.
Óreges, divatjamúlt.
Én soha fel nem venném.
Bocs.
sztem is irtózatosan öreges, ilyet nagymammereken látok...
amit a 9-es linkelt, a platform cipő, ezerszer nőiesebb és fiatalos.
22/F
annyi eszetek van, amennyi látszik. egy cipő az öltözék kiegészítője. ha a kérdező (a kora ellenére) éretten, felnőttesen öltözködik (nem rib..cosan, hanem felnőttként, szövet nadrággal, blézerrel), akkor ahhoz aztán baromira plasszolna a platform cipő :) a kérdező magasságáról már nem is beszélve. egy olyan "csini" darabban lenne vagy 190 magas.
kérdező: kár ide ilyen jellegű kérdést feltenni, mert az ide járók túlnyomó többsége tizenéves, illetve éretlen huszonéves. ne itt kérj divattanácsadást
Na és mi van akkor, ha 190cm?
Én 177cm magas vagyok, és a legtöbb tűsarkúm 12-14cm magas. (nem platformosak)
26 éves vagyok.
És majd 50 évesen fogok a kérdező cipőjéhez hasonlót hordani, de csak hasonlót, mert ez nagyon csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!