Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek van rá esély?

Szerintetek van rá esély?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Nem vagyok a leggyönyörűbb a suliból, de ronda sem vagyok. Az osztàly elkezdett klikkesedni. Van "plázacica" az osztályban kettő lány. Szép ruhákban járok, van stílusom, de valamiért nem tudok "plázacica" lenni.. Hogy jussak a menő csajok közelébe. ? Ha szolis bőrőm és hosszú fekete hajam lesz és úgy megyek középsuliba akkor van rá esély hogy menő legyek. ?
2014. febr. 21. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez most melyik hülye amerikai filmből jött? Én nem olyan régen jártam gimibe, elég nagy iskola volt, de nálunk nem úgy működött a dolog, mint az ilyen filmekben. Voltak klikkek, persze, mindenhol vannak, de nem ennyire durván. Majd meglátod, ha odakerülsz.

Egyébként mire vágysz, ha nem barátokra? Egy idő után elég unalmas lesz az élet, amikor majd hirtelen egyedül maradsz, barátok nélkül. De remélhetőleg, ha kicsit idősebb leszel, majd rájössz, hogy ez az egész hülyeség.

Hetes válaszhoz pedig csak ennyit fűznék: Nekem is hosszú, fekete hajam van, és a bőröm sem világos, mégsem hiszem, hogy ettől könnyen kapható lennék (és még cigány lány sem vagyok, képzeld).Nem tudom, hogy mi által függ össze a kettő. Ez ész függvénye inkább.. Szóval ezen te is elgondolkozhatnál picit..

21/L

2014. febr. 22. 13:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi az a klikkesedés?
2014. febr. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!