Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnek ilyen polot venni?

Hol tudnek ilyen polot venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nagyon sok ideje keresek olyan rock illetve metal egyuttesek poloit,akik nem a Nirvana es a Guns N Roses,mert egyreszt ilyen poloim mar vannak masreszt ezek mindenhol megtalalhatok.Engem leginkabb Rage Against The Machine es Avenged Sevenfold polo erdekelne.De meg egy csomo ilyen egyuttest szeretek,szoval ha eszetekbe jut olyan egyuttes amit nem emlitettem attol meg nyugodtan mondhattok uzleteket/webshopokat.Koszonom elore is!^-^

15/L

2014. febr. 20. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Ebay.com

Aliexpress.com

2014. febr. 20. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi a valaszt de nem igazan szeretem az ebay megoldast.:/

Azert ment a zold kez^-^

2014. febr. 20. 20:11
 3/5 Kim Bo Mao ***** válasza:
60%
Egy alternatív megoldás: Veszel egy sima fekete pulcsit, és elviszed egy pólónyomóhoz, aki azt nyom rá, amit csak akarsz.
2014. febr. 20. 21:18
 4/5 KefirHun válasza:
100%

Én ezt tudom ajánlani [link]

A West End mellet van kb 10 percnyire,ha ismered ott az aluljárókat és nem tévedsz el oda felé mint én szoktam xD

akkor 2 perc alatt is ott vagy Nyugatitól vagy a West Endtől :) (szerintem egész jó kis hely)

2014. febr. 20. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a valaszokat!Mindenkinek ment a zold kez:33

Az utolso kettoert kulon koszonet.Az utolso linkelt oldalon egy csomo jot talaltam.Koszonom^-^

2014. febr. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!