Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kisméretű ruhákat...

Hol lehet kisméretű ruhákat venni, gyerekrészlegen kívül? Valami nőiesebb kéne.

Figyelt kérdés

165 cm vagyok és 43 kiló, a nagyobb plázákban kapható márkák xs-eséből (H&M, Zara, Bershka) kiesem. 146-152-es gyerekméretet szoktam venni, de sajnos a gyerekruhákat sem stílusukban, sem szabásukban nem nőkre készítik, hiszen egy kislánynak nincs melle/csípője, míg egy felnőtt nőnek akkor is van, ha vékony. Nincs normális alkalmi ruhám, se farmerem, minden nap cicanadrágba és lógós kötött pulcsiba járok. Övet sem találok magamra, illetve cipőt is csak speciális boltban, aranyáron (35-ös kéne).

Mit javasoltok? Hasonló problémával küzdők, milyen üzletek váltak be?

2014. febr. 19. 16:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%
A bátyám 162 centi magas és 42 kiló, szóval nem valami nagy. Vele elmentünk a mangóba, s ott tudtunk venni felsőket és nadrágokat. Nagyon jó hosszú ujjú blúzokat találtunk, amelyik egy kicsit csípőre igazított és xxs-es méret jó volt rá. De ott vettünk a bátyámnak leggingset, amit tunikához fel tud venni. Szerencséje van, mert amit én kinövök az ő kapja meg. Legtöbbször mi is a gyermekrészlegen vásárolunk.
2014. febr. 19. 21:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Neked is nagyon köszi :) (bár a bátyád női ruhát hord? Vagy a férfi részlegről van szó? No mindegy, kinek a pap :))

Mindenkinek ment a zöldmancs :)

2014. febr. 19. 21:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Igazából a bátyám alakra elég nőies, és a női nadrágok jobban állnak rajta. + Ilyen kicsi méretben női ruhát hamarább talál, mint fiúra valót. (Általában a lányok mérete kisebb a fiúkénál.)
2014. febr. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!