14 körüli lányok, ti hol vásároltok ruhákat?
New Yorker-ben vannak a kedvenceim:D
Farmert nemszeretem,ilyen vasatagabb anyagú cicanacikat legtöbbször vagy pólót.
16/L
1. Egy szóval nem mondtam, hogy egyedül vásárolnak. Nem tudom ez honnan jött...
Többiek köszi a válaszokat!:)
Newyorker,Tally Weijl vagy rendelek Ebayről:D
A Newyorkeresek a kedvenceim , de amúgy márkába a Londonboyt imádom mondjuk:)
Mikor mit..mikor nadrág kell akkor azt. De Amúgy olyan 3-4 hónaponta megyünk vásárolni és akkor 1-2 felsőt és ami kell (pl nadrág, vagy ha sálam nincs akkor sál)
Én a H&M-et,Takko-t,NewYorker-t és a C&A-t szeretem a legjobban. Hát én mindig mindent vásárolok. Tegnap voltam pont,és úgy indultam el,hogy veszek pár vékony hosszú ujjút,helyette vettem egy szép nyári trikót,egy kockás gatyát egy félig pamut,félig bőr dzsekit és egy szoknyát. Havonta kb. 3-szor járok vásárolni,havonta kb. 10 ruhát veszek. Igazából tök felesleges,mert tele vagyok ruhával,csak nekem megvan ez a kényszer. 9x2,5 m beépített szekrényem van,és már nem férek el benne.
Cipőt a Deichmann-ban vagy a CCC-ben veszek.
14/L
én általában a h&m-be vásárolok ruhát,farmert,melltartót,toppokat :)
new yorkerbe meg a c&a-ba pedig általában pulcsikat veszek . máshol nem annyira szoktam ,esetleg még nagyritkán a promod,zara ,mango .De ezek csak akkor ha pl az árkádba megyek mert sajnos a közelembe nincsenek ilyen boltok. Egy ilyen vásárlásnál min 2-3 ruhadarabot veszek ,max: 6-7 db .De az ilyen nagy bevásárlás kb egy évbe 2* 3* van :D 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!