Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szivacsos melltartóval lehet...

Szivacsos melltartóval lehet nagyobb melleket, , csinálni"?

Figyelt kérdés
75A-s melleim vannak, de szeretném, ha egy picit nagyobbnak tűnnének a ruha alatt. Nem megtévesztés céljából, egyszerűen csak szebben állnak rajtam a ruhák, ha például push up van rajtam, ellenben azoktól már fájok. A gond csak az, hogy a boltokban nem is látok szivacsos melltartókat, mert vagy tök simák vagy bazi nagy push up szivacs van mindegyikben. Vagy rossz helyen nézelődöm? (Ruhás boltok fehérnemű részlegein.) Barátom is van már évek óta, szóval tényleg nem azért kellene ilyen melltartó, hogy hódítsak, egyszerűen csak jobb érzés, és esztétikailag is szebb, ha van ott valami. Tanácsok...?
2014. febr. 16. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, lehet, de az olyan, mint a félig üres chips-es zacskó. :)
2014. febr. 16. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem menny el kifejezetten fehérnemű boltba és kérd meg az eggyik eladót hogy segítsen neked:) én mielőtt melltartót veszek mindig ráveszek egy pólót iss hogy megnézzem ruhával hogy mutat:) esetleg magaddal is viheted a barátodat
2014. febr. 16. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Tudod, kedves kérdező, én is nőből vagyok, szóval nem hiszem, hogy a p*csfej az ideális megnevezés. :)

Nekem sincsenek sokkal nagyobb melleim, (80A) épp ezért olyan ruhákat veszek amikben jól nézek ki. Ajánlom kedves figyelmedbe a Dorina nevű melltartókat, amikben van drót, én olyan használok és szépen kerekítik. Egyébként jó helyen nézelődsz, de ha nem találsz, menj fehérnemű boltba.

A válaszomat pedig egyáltalán nem szántam sértésnek, de látom bal lábbal keltél fel. :) Vagy csak nem szereted a vicceket. :)

2014. febr. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!