Mi a velemenyetek errol a nadragrol? Ti hordanatok? (KEP)
2014. febr. 16. 12:52
1/16 A kérdező kommentje:
Terdnel szaggatott, fekete szuk gatya
2014. febr. 16. 12:53
3/16 anonim válasza:
Szerintem gáz. Volt egy idő, mikor ez volt a divat, de akkor is gáz volt.
4/16 anonim válasza:
én nem, mert nem ez a stílusom
6/16 A kérdező kommentje:
Miert gaz? :( Mi az ami nem tetszik rajta?
2014. febr. 16. 13:07
7/16 anonim válasza:
Nagyon visszataszító, hogy csak ott a térdénél ketté van vágva. Nem láttam még ilyen gatyát senkit, ha látnám, azt hinném, hogy valami súlyos anatómiai rendellenesség miatt ilyen speciális gatyát kell hordania. Egyáltalán nem a dögösség jut róla eszembe, hanem az iszony.
8/16 anonim válasza:
Nekem tetszenek a szaggatott nadrágok, de ez tényleg fura, hogy csak a térdénél szaggatott.
9/16 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a szaggatott nadrágok,viszont ennél van olyan jó minőségű és csinos,hogy kár elrontani szaggatással...ráadásul elég hülyén néz ki,hogy csak a térden van.
Én nem venném meg:/
10/16 anonim válasza:
Jó 6 éve volt divatban ez a "szakadtrib anc" stílus, szerencsére azóta sem láttam ilyet senkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!