Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti melyik cipőt választanátok?

Ti melyik cipőt választanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Cipővásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni a döntésben. Ezek között a cipő között vacilálok:

[link]

[link]

[link]

Na most amit tudni kell rólam, hogy nekem ezelőtt még nem igazán volt ennyire vékony sarkú cipőm. Van egy 8 centis sarkú hosszúszárú csizmám és egy bokacipőm, ezekben vígan elvagyok egész nap, de ezeknek vastagabb is a sarkuk, kb 2-3 cm vastag. Illetve még attól parázok, hogy a sarkam totál sebes lesz, mondjuk nekem még a balerinám is kidörzsölte, mint az állat amíg be nem törtem, szóval gondolom ezekkel sem lesz másképp.

Szerintetek melyik cipőt lenne érdemes megvenni? Esetleg valakinek van tapasztalata az ilyen márkájú cipőkkel (mennyire bírják a strapát, a sarkuk javítható-e ha elkopik)?

Illetve még lenne egy extra kérdésem, megláttam ezt a akciót és rendesen gondolkodóba ejtett: [link]

Nekem tetszik, olyan jó kis vagány, bulis cipő, csak ez a magas sarok... Nem tudom megérné-e. Szerintetek?

Köszi a válaszokat!

2014. febr. 15. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. a legjobb. A legalsó nagyon béna. Minden magassarkúnak/tűsarkúnak javítható a sarka. (cserélhető ha elkopik)

Semmivel nem nehezebb tűsarkúban járni, mint 2-3cm vastag sarkú magassarkúban.

És mivel még tél van, bőven lesz időd otthon gyakorolni. :)

2014. febr. 15. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
ne gondolkodj el. 3as.
2014. febr. 17. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó tetszik
2014. febr. 18. 08:18
 4/4 anonim ***** válasza:
utolsó
2014. febr. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!