Van olyan online áruház, ahol divatos és márkás ruhákat vehetnék a neten?
teszvesz.hu
persze ez nem áruház, hanem online aukció, de itt aztán mindent megtalálsz :)
Vannak használt holmik is,és újak is.Én nem egy rucit vettem ott a kislányomnak is és magamnak.Ezek pl mind használtak voltak.De egyikről sem mondanák meg,hogy előttünk már hordta valaki! Nem turis cuccokról van szó!
Nem azt mondom,hogy turis,agyon hordott cuccok nincsenek fent,de 99%-ban vannak képek a termékről,így el tudod dönteni,hogy megéri-e neked!És általában ha akármilyen hibája van is egy ruhának akkor azt az eladó felszokta tüntetni! Én múltkor vettem magamnak egy nagyon jó RMark's
farmert 115FT-ért!
Első vagyok.
Van új és használt egyaránt, de sok márkás cucc van. Én ott vettem az elmúlt 1 hónapban több Zara cuccot, 2-3 ezer Ft/ db áron, ami töredéke az eredeti árnak.
Persze kérdés, hogy mennyit szánsz rá, ha sok pénzed van akkor az otto.hu-n nézelődj, ott vannak MEXX, Tom Tailor, S' Oliver, Esprit stb cuccok persze jó drágán :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!