Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg nem szabad a ruhákat...

Tényleg nem szabad a ruhákat hosszabb távon zsákban szatyorban njlonban tartani? Miért? Akkor a vákumos tárolózsákok sem jók?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 00:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy idő után nagyon bebüdösödik állot szaga lesz. Tegyél a szatyorba, zsákba lenor lapokat. Müllerbe és diszkontokba megtalálod 600ft 25 lap van benne és nagyon tartós jó illata van
2014. febr. 13. 02:42
 2/9 anitaanita ***** válasza:
Tényleg nem szabad. A pára meg minden beleragad, és berohad az egész. Esetleg ha több nedvesség gyűlik össze, még meg is penészedhet.
2014. febr. 13. 10:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor miert találták ki a vákumos tárolózsákot?
2014. febr. 13. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert van aki megveszi, és ez nekik bevétel.
2014. febr. 14. 08:17
 5/9 anonim válasza:
De lehet, csak félévente át kell mosni (ezért öltöny, bőr, szőrme nem szerencsés). A vákuumos azért jó, mert oda kevesebb nedvesség szorul be. Minél kevesebb a nedvesség, annál kevésbé van élettere a mikrobáknak. Az illatosítók nem gátolják a baktériumok tevékenységét!
2014. febr. 14. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
A baktériumokól lesz állott és büdös szagú?
2014. febr. 14. 10:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Eddig dobozban tároltaM és megmolyosodott bemasztak a molyok es itt neten tanacsoltak a vakumos tarolozsakot hogy evek ota benne volt es öblitoszaga maradtes jo molyok ellen. Hatnem tudom rengeteg a ruham es nem tudom mit tegyek mert kidobni sajnalom mert lehet hogy meg hordani fogom. Atvalogattamés kb 30 ruha van amitol meg tudtam valni azt elajandekoztam de a többi kell. Mit tegyek?
2014. febr. 14. 11:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam 32 doboznyi ruha. Most költözöm elötte fele gardrobban volt most is abban lesz majd de a többit gondoltam bevakumozni vagy mi legyen?
2014. febr. 14. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a vákumos a legjobb megoldás (bár nincs vele tapasztalatom). Esetleg egy nagyobb gardrób.
2014. febr. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!