Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert csinalja ezt egy 21...

Miert csinalja ezt egy 21 eves csaj?

Figyelt kérdés
Szoval egyetemre annyira atlagos egyszinu cuccokban jar. Elegge slampos, van 3 nadragja, azokat hordja felvaltva. A facebookon meg olyan kepei vannak, hogy majdnem elallt a lelegzetem. Vagany cuccok vannak rajta(turkizkek ruha, pasztel szinu nadragok, lila miniruha...)
2014. febr. 12. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Buta vagy mint a segg.

Én ezr írtan?

Egy igazi nő tudja viselni ezeket a ruhákat - mert ez nem farmer, ami lóg a SEGGEDEN (gondolom a Te stílusod ez), ezeket a ruhákat nem hordani, hanem viselni kell tudni.

2014. febr. 16. 13:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, az egyetemen kb a 400 ember mind átlagosan öltözködik. Van aki, általában elegánsabb vonalt képvisel. Könyörgöm, bemegyek egy átlagos nap előadásra. Nyáron 35 fok van, minek vegyek fel egy hosszúnadrágot inggel? :d
2016. aug. 29. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!