Mennyiért varrnak meg egy kosztümöt, blúzzal ballagásra?
Figyelt kérdés
Két helyen is kérdeztük már, és mindketten azt mondták 11-2 ezer ft-ért varrják, plusz az anyag. Az osztály egyik fele leragadt egy másik varrónőnél, akinek a munkái nekem abszolút nem tetszettek (nem akarok olyat, amit többet az életben nem húzok fel), páran egy másikhoz mentünk, aki béléssel együtt 13.000 + 4500 Ft anyagköltséggel vállalta el, viszont nagyon szimpatikus és laza volt, illetve több munkáját is megmutatta, amik gyönyörűek voltak. Ez reális ár lenne érte vagy tényleg nagyon sok, ahogy azt több lány is megjegyezte már az osztályunkból? (Hozzáteszem január első hetére kéne a ruha, így igencsak az utolsó pillanatban, szóval megértem, ha kicsit rádobnak az árra). Ti mennyiért varrattátok, hogy sikerült?2009. dec. 8. 18:09
1/3 anonim válasza:
mi 12 + anyag, bélést is mi vettük.
ez 2 éve volt, bár vidéken, nem Bp.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is vidéki vagyok. Akkor kb hasonló árban, rendben, nagyon köszönöm a választ! :)
2009. dec. 9. 07:27
3/3 anonim válasza:
Nekünk egy aranyszínű blúz volt, fekete nadrág(fényes) és mellény(fényes) ez került 9000 ft-ba anyaggal együtt! Székesfehérváron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!