Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Nők! Szeretitek...

Lányok, Nők! Szeretitek hordani a szövetnadrágot?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a fekete vagy szürke minta nélkülire. Sokan mondják hogy szeretik mert kihangsúlyozza a feneked és egyéb körvonalad, de én nem szeretem hordani (nincs rossz alkatom nem vagyok túlsúlyos és egyebek). Ti hogy vagytok evvel? Én nem sokszor hordom csak ha vészhelyzet van...
2009. dec. 8. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

nem szeretem. Van jó szövetnadrág, de a farmer százszor jobb...

jó ha vkinek nagyon jó alakja van... de pl a vastag lábat meg a narancsbőrt is kihangsúlyozza. Én egyáltalán nem szeretem. Max ha lenne egy nagyon nagyon jó szabású kordnadrágom... de á azt se mert nem tudnám olyan jól kombinálni (pl melegítófelső kilőve)

2009. dec. 8. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
utálom, olyannyira, hogy nincs is. van farmerem meg sokféle anyagú, színű gatyám, de szövet egy se. ünnepre meg szoknya.
2009. dec. 8. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Csakis olyat hordok, a farmer kényelmetlen.
2009. dec. 8. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Volt egy idő amikor sokat hordtam, most 1, azaz 1 db sötétszürkém van, de az is csőszárú, most adtam el a barátnőmnek 2 db Zara fekete szűk nacit.

Nem szeretem, farmerpárti vagyok, mégpedig csőfarmer párti. Azt gondolom egy farmer is lehet pont olyan elegáns mint egy sötét szövetnadrág, csak a felsőt, cipőt és a kiegészítőket kell jól megválogatni.

15- 20 évesen imádtam, most 24 évesen, érett komoly (hihi) fejjel, anyukaként a farmereket szeretem :)

Mondjuk én farmermániás vagyok, rengeteg csőfarmerem minden árnyalatban és hosszban, fazonban :) A lényeg, hogy szűk, cső legyen, a többi nem számít :D

2009. dec. 8. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
Na ez a baj, amikor eldönti a nő, hogy a farmer elegáns, mert a kiegészítők megdobják... nem, a farmer kemény, strapabíró anyag, nem ünnepélyes, eleganciát kívánó alkalmakra való. A halálom amikor szoknyát csinálnak farmer anyagból... jézusom, annyira üti egymást a két dolog... a szoknya a nőiesség, a farmer a strapabírás szimbóluma (mert ugye miért hívják farmernak?)...
2009. dec. 9. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, te hány éves vagy?

Gondolom nem valami fiatal, hogy így gondolkodsz.

Egy szűk, sötétkék farmer lehet igenis elegáns, természetesen nem minden alkalomra, de egy lezser eleganciát megkívánó helyre (laza nem elit étterem) tökéletes.

2009. dec. 9. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:

22 vagyok *szemforgat*

Igenis a farmer a praktikum megtestesítője. Nem azt mondom, hogy egy nő soha ne hordjon farmert, mert kényelmes, tartós stb. De jóval ritkábban kéne, mint ahogy most teszik. Attól mert szinezem és fazonra vágom, attól az még farmer marad.

2009. dec. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!