Rocker. A Swag egy rövidítés,SWAG=Secretly We Are Gay, ami annyit jelent, hogy: titokban melegek vagyunk.(Csak a fiatalok nagy része ezzel nincs tisztában)
2014. febr. 10. 16:51
2/11 anonim válasza:
A ,,swag,, valami új divat, ami hàt no comment.. a rockerség belülröl jön, aki tényleg az, az nem vàlasztja, mint stílust, hanem az ö maga, egy életen àt, nem ruha függö..
24 L
2014. febr. 10. 16:55
3/11 anonim válasza:
Rocker.
2014. febr. 10. 17:18
4/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a rocker!
22/L
2014. febr. 10. 17:30
5/11 anonim válasza:
Egyértelműen a rocker, de, ha ennyire nem vagy képben, hogy mik is ezek, meg itt kérdezed, hogy melyik a jobb, akkor inkább ne legyél rocker, mert ez nem így működik:D
24L
2014. febr. 10. 18:39
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: ên tisztában vagyok h mi az a swag es h mi az a rocker!! Es utálom a szvegeket csak kíváncsi voltam h más emberek melyiket tartják jobbnak!! 1. Válaszoló veled teljesen egyet kell hogy értsek!! :)
2014. febr. 10. 20:07
7/11 anonim válasza:
Egyik sem
2014. febr. 10. 20:25
8/11 anonim válasza:
Egyre megy. Már bocs, de a rockerkedés ugyanúgy a tinik hülyesége. És a swag is régi, csak korábban jampiknak vagy discosoknak hívták őket. Nem védem őket, én is rock zenét hallgatok, és disco helyett koncertekre járok. De ha valaki elmúlt 16 és még mindig a szvegdiszkósok a rokkerek ellen konfliktus a fő témája az ugyanúgy szánalmas. Amúgy a rockerség is csak egy kommersz szubkultúra, ugyanúgy képes birkákat kitermelni.
2014. febr. 10. 22:27
9/11 anonim válasza:
Vizsgáljuk csak meg ezt a kèt stílust alaposabban is.
- Rocker:Nem attól lesz valaki az, mert úgy öltözködik, hanem mert úgy is èrez. Nem elèg azt mondani: èn rockos vagyok, csak azt hallgatok. Annak a lelke mèlyèn is nyomot kell hagynia, hogy ő az èrzelgősebb kategória, a fájdalmát üvöltèssel levezető virtuóz.
- SWAG: ugyan újkeletű stílusirányzat, mègsem kötelező az ellenkező nemhez vonzódnia egy swagnak. Ők köztudottan büszke teremtèsek, akiknek a becsület jelenti a hatalmat is. Szeretik a feltűnèst, ès gyakran lenèző magatartást tanusítanak másokkal szemben.
Ez csak egy kis általánosítás! Nem biztos, hogy mindegyik, a kèt stílus közül valamelyiket kèpviselő szemèly magatartása hasonló!
2014. febr. 11. 19:25
10/11 anonim válasza:
a swag szó reppzenéböl származik. és ilyen stilus irányzat nem létezik. tinik léteznek akik mostani divat szerint bézbolsapkát hordanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!