Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A hátul nyitott pólók alá...

A hátul nyitott pólók alá szoktak venni valamilyen melltartót?

Figyelt kérdés
mert láttam már olyan melltartót, aminek nem volt sem vállpántja, sem hátul pántja... vagy tényleg nem vesznek alá semmit?
2008. júl. 19. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
van olyan melltartó,amit elöl tudsz összekapcsolni,hátul meg végig szilikonpánt van...olyat tudsz alávenni
2008. júl. 19. 22:53
 2/11 A kérdező kommentje:
igen, köszi... de akiknek semmi sincs a hátán, azokon tényleg nincs semmi? csak mert ma próbáltam egy ilyen pólót, és jól állt, de szerintem kicsit "merész", hogy semmit se vegyek alá... nekem furcsa...
2008. júl. 20. 00:04
 3/11 A kérdező kommentje:
és láttam olyan lányokat, akiknek nem úgy tűnt hátulról, hogy van alatta valami...
2008. júl. 20. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
A barátnőmnek sok ilyen hátul nagy lyuk meg hátul semmi tipusu felsője van, ő nem vesz alá melltartót, mert azt mondja az hülyén nézne ki:)
2008. júl. 20. 02:26
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
sztem az gázabb ha szilikon pánt van hátunl mind ha látszana a melltarto:S az meg ha nincs melltarto az aztán még gázabb lehet:D
2008. júl. 20. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
ha két vékony szilikonpánt van hátul,az miért gáz??????????
2008. júl. 20. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
nem az!!hanem ha a hátadon vizszintesen egy vastag szilikon pánt van nah az aztán nagyon gáz. én még 2 szilikon pántot sem hordok mert szinte ugyan ugy látszik mint ha sima lenne ott max akkor teszek ha a nyakamba akaszok 1 et
2008. júl. 20. 15:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem olyan bluzokkal csak hatul szilikonpantos melltartot hordhatsz, vagy semmilyet. Ha szep formasak a melleid akkor nyugodtan hord melltarto nelkul.
2008. júl. 20. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
sokan járnak melltartó nélkül, pl akiknek kisebb, szerintem még jobban is áll, meg ha formás és nem lógós akkor nyugodtan lehet melltartó nélkül járni, nem nagy dolog, és az újjatlan (se pánt se semmi) ruháimhoz nem veszek, mert szerintem hülyén néz ki, és ilyenkor nyáron még melegít is, jobb szabadon
2008. júl. 21. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
jobban néz ki, ha nem veszel alá melltartót, de rengetegen vesznek. szerintem ez még nem rontja el a kinézetet. viszont lehet kapni ilyen "melltapaszokat" vagy miket, amikből hátul semmisem látszik, hogyha jobban szeretnéd, ha azért lenne alattad valami.
2008. júl. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!