Mennyire szeretik a pasik a magassarkú cipőt egy lányon?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 10:38
11/14 anonim válasza:
Sztem nem lesz attól k .rva egy nő hogy magassarkút visel, meg egyáltalán, aki így gondolkodik, férfi vagy nő létére, az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.
Ebben a mai világban már egy lépést nem tehetsz anélkül h ne bélyegezzenek meg és ne skatulyázzanak be az emberek a saját irigységük és gyengeelméjűségük miatt. Sztem fölösleges folyton agyalni h kinek mi tetszik.
Azt vedd fel amiben vonzónak érzed magad.
12/14 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó kommentelő! :) köszönöm :)
2014. febr. 6. 14:27
13/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a szép, ízléses darabok (max 10 centiig), viszont mivel én 178 centi vagyok, sajnos max 5 centiset vehetek fel úgy, hogy ne mindenki engem bámuljon.
14/14 anonim válasza:
Nagyrészt csatlakozom az előttem szólókhoz, nem minden férfinak jön be, sőt én személy szerint több olyat ismerek, akinek nem.
Barátom se szereti, de nem is baj, mert én sem...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!