Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 eves vagyok es abban...

13 eves vagyok es abban szeretnektanacsot kerni, hogy hogyan oltozkodjek suliban?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szines ruhakat de mar nagyon unalmasnak tartom a ruhaimat es szeretnem felujitani tavasz elejere teljesen,meg nem a legdragabb ruhakra gondoltam persze!Es azt mondjak barmien ruha jol all,mert nem vagyok fogpiszkalo hanem az atlag testalkat vagyok!

2014. febr. 5. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Szia! En sok stilust kiprobaltam: pl: emo, rocker

Jarj olyanba amit szeretsz, keszitsd magadnak a ruhaid.amugy nem sertesnek de 13evesen nincs ennyi izleses az gazz.

Ja, am nagyon fontoa h szarj minden negatib velemenyre. Az enyemre is:D ha kell segitseg irj priviben!

11/L

2014. febr. 5. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Jaj bocs xD az akartam irni hogy negatív. Am elozo wagyok
2014. febr. 5. 21:42
 3/11 A kérdező kommentje:
En is voltam mar rocker meg sok stilust kiprobaltam deh csak azert kerdeztem,hogy ennyi idosen mi szamit gaznak meg kivancsi vagyok masok velemenyere is deh a negativokat leszarom
2014. febr. 5. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
11 évesen voltál már rocker , emo? Vagy te hazudsz vagy gratulalni tudok a szüleidnek. Én 16 vagyok farmert , converset és színes pólókat hordok , tehát tök átlagos. Láttam viszont 12- 13 éveseket miniben meg magassarkúban tipegni...bocsánat botladozni. Na az nagyon gáz volt.
2014. febr. 5. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Látod, de hülye vagy elöző a rocker és az emó is lélekben döl el. a kinézet csak ráadás.
2014. febr. 6. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
de abban igazad van a miniruha meg a magas sarkú gáz... mondjuk attól függ milyen magas a sarka:)
2014. febr. 6. 18:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszöm az értelmi szintem megkérdőjelezését. Tekintettel arra hogy a kérdés öltözködés témában van , nekem evidens volt ,hogy arról beszélsz. Az pedig hogy milyen mély gondolatai lehetnek egy 11 évesnek az élettel kapcsolatban , mindenki döntse el maga.
2014. febr. 6. 19:14
 8/11 anonim válasza:
100%
7-esnek igaza van, a magassarkú 16 évesen is gáz ha nem tudsz benne menni, 13 évesen meg főleg. Olyat is ismerek aki suliba nem vett fel gatyát csak egy hosszú pólót... szintén gáz
2014. febr. 6. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Bocs nem akartam megbantani senkit, amit irtam igaz:) am a utolso kettonek igaza van megya zold kez:)
2014. febr. 6. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy már egy 11 éves kis csitri adja itt az öltözködési tanácsokat.Voltál emo meg rocker .. Oks. Mik azok a darabok amik tetszenek. Milyen színeket szeretsz leginkább?

Én pl nagyon szeretem a denevér ujjú felsőket . Pl egy fehér denevérfazont egy sötét szűk farmerral. Hozzá balerina. vagy ha elég jó lesz már az idő egy ilyennel is megpróbálkozhatsz: [link]

Ez az oldal pedig sokat segíthet : [link]

2014. febr. 10. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!