13 eves vagyok es abban szeretnektanacsot kerni, hogy hogyan oltozkodjek suliban?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szines ruhakat de mar nagyon unalmasnak tartom a ruhaimat es szeretnem felujitani tavasz elejere teljesen,meg nem a legdragabb ruhakra gondoltam persze!Es azt mondjak barmien ruha jol all,mert nem vagyok fogpiszkalo hanem az atlag testalkat vagyok!2014. febr. 5. 19:44
1/11 anonim válasza:
Szia! En sok stilust kiprobaltam: pl: emo, rocker
Jarj olyanba amit szeretsz, keszitsd magadnak a ruhaid.amugy nem sertesnek de 13evesen nincs ennyi izleses az gazz.
Ja, am nagyon fontoa h szarj minden negatib velemenyre. Az enyemre is:D ha kell segitseg irj priviben!
11/L
2/11 anonim válasza:
Jaj bocs xD az akartam irni hogy negatív. Am elozo wagyok
3/11 A kérdező kommentje:
En is voltam mar rocker meg sok stilust kiprobaltam deh csak azert kerdeztem,hogy ennyi idosen mi szamit gaznak meg kivancsi vagyok masok velemenyere is deh a negativokat leszarom
2014. febr. 5. 22:05
4/11 anonim válasza:
11 évesen voltál már rocker , emo? Vagy te hazudsz vagy gratulalni tudok a szüleidnek. Én 16 vagyok farmert , converset és színes pólókat hordok , tehát tök átlagos. Láttam viszont 12- 13 éveseket miniben meg magassarkúban tipegni...bocsánat botladozni. Na az nagyon gáz volt.
5/11 anonim válasza:
Látod, de hülye vagy elöző a rocker és az emó is lélekben döl el. a kinézet csak ráadás.
6/11 anonim válasza:
de abban igazad van a miniruha meg a magas sarkú gáz... mondjuk attól függ milyen magas a sarka:)
7/11 anonim válasza:
Köszöm az értelmi szintem megkérdőjelezését. Tekintettel arra hogy a kérdés öltözködés témában van , nekem evidens volt ,hogy arról beszélsz. Az pedig hogy milyen mély gondolatai lehetnek egy 11 évesnek az élettel kapcsolatban , mindenki döntse el maga.
8/11 anonim válasza:
7-esnek igaza van, a magassarkú 16 évesen is gáz ha nem tudsz benne menni, 13 évesen meg főleg. Olyat is ismerek aki suliba nem vett fel gatyát csak egy hosszú pólót... szintén gáz
9/11 anonim válasza:
Bocs nem akartam megbantani senkit, amit irtam igaz:) am a utolso kettonek igaza van megya zold kez:)
10/11 anonim válasza:
Nehogy már egy 11 éves kis csitri adja itt az öltözködési tanácsokat.Voltál emo meg rocker .. Oks. Mik azok a darabok amik tetszenek. Milyen színeket szeretsz leginkább?
Én pl nagyon szeretem a denevér ujjú felsőket . Pl egy fehér denevérfazont egy sötét szűk farmerral. Hozzá balerina. vagy ha elég jó lesz már az idő egy ilyennel is megpróbálkozhatsz: [link]
Ez az oldal pedig sokat segíthet : [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!