Wish? Online bolt? Megbizható?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van ez a Wish nevezetű online shop, korrektnek tűnik, jo ruhák vannak, korrekt áron, van aki rendelt mar erről az oldalról? Mennyire megbizható szerintetek?
Ha valaki nem ismerné az oldalt:
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 4. 23:23
2/9 Oltyán Ibolya válasza:
Szia. Én már rendeltem,és IGEN megbízhatóak. Kihozzák a ruhát hibamentesen a leírt munkanapon belül. Ha még valami kérdésed merülne fel ezzel kapcsolatosan nyugodtan kérdezz szívesen válaszolok
3/9 otesz000 válasza:
Szia Ibolya! Engem az érdekelne hogy a posta költség hogy is van, mert több tételt szeretnék rendelni és mindegyikhez más más postaköltséget ír. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szállítás is más más intervallumban mozog a különböző tételek között, ezt azt jelenti hogy nem egyszerre fogom megkapni a csomagot, hanem külön külön? válaszodat előre is köszönöm
4/9 Oltyán Ibolya válasza:
Kedves otesz000 !!!
A postaköltség Most pl minden 25$ -os termék fölött ingyenes. És minden termékhez álltalában írja mennyi a posta költség.... A termékek egyszerre jönnek ki ha több terméket rendelsz
5/9 pancso basto válasza:
Szia Ibolya engem az érdekelne ,hogy mielött kiszállították volna,fel hívtak elötte ??
Csak mert én is rendeltem onnan...
Meg az is érdekelne ,hogy milyen csomagküldő szolgálat szállította ki???
6/9 anonim válasza:
Szia Ibolya nekem is lenne egy kérdésem! És a vásárlás hogyan müködik? megrendelem és nekem kell elküldeni a pénzt vagy utalni kell? Köszi elöre is
7/9 anonim válasza:
Akkor tenyleg merhetek innen rendelni? Mindenkinek pozitivak a tapasztalatai?
8/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne ez hogyan kell fizetni?
9/9 szaszacica válasza:
engem is érdekelne a fizetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!