Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Wish? Online bolt? Megbizható?

Wish? Online bolt? Megbizható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van ez a Wish nevezetű online shop, korrektnek tűnik, jo ruhák vannak, korrekt áron, van aki rendelt mar erről az oldalról? Mennyire megbizható szerintetek?

Ha valaki nem ismerné az oldalt:

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 4. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

A válasz egyértelmű

[link]

2014. febr. 5. 09:44
 2/9 Oltyán Ibolya válasza:
100%
Szia. Én már rendeltem,és IGEN megbízhatóak. Kihozzák a ruhát hibamentesen a leírt munkanapon belül. Ha még valami kérdésed merülne fel ezzel kapcsolatosan nyugodtan kérdezz szívesen válaszolok
2014. nov. 1. 12:36
 3/9 otesz000 válasza:
Szia Ibolya! Engem az érdekelne hogy a posta költség hogy is van, mert több tételt szeretnék rendelni és mindegyikhez más más postaköltséget ír. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szállítás is más más intervallumban mozog a különböző tételek között, ezt azt jelenti hogy nem egyszerre fogom megkapni a csomagot, hanem külön külön? válaszodat előre is köszönöm
2014. nov. 6. 20:36
 4/9 Oltyán Ibolya válasza:

Kedves otesz000 !!!

A postaköltség Most pl minden 25$ -os termék fölött ingyenes. És minden termékhez álltalában írja mennyi a posta költség.... A termékek egyszerre jönnek ki ha több terméket rendelsz

2014. nov. 9. 12:36
 5/9 pancso basto válasza:

Szia Ibolya engem az érdekelne ,hogy mielött kiszállították volna,fel hívtak elötte ??

Csak mert én is rendeltem onnan...

Meg az is érdekelne ,hogy milyen csomagküldő szolgálat szállította ki???

2014. nov. 10. 13:57
 6/9 anonim válasza:
Szia Ibolya nekem is lenne egy kérdésem! És a vásárlás hogyan müködik? megrendelem és nekem kell elküldeni a pénzt vagy utalni kell? Köszi elöre is
2014. nov. 24. 19:59
 7/9 anonim válasza:
Akkor tenyleg merhetek innen rendelni? Mindenkinek pozitivak a tapasztalatai?
2015. márc. 15. 14:30
 8/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne ez hogyan kell fizetni?
2016. febr. 7. 16:26
 9/9 szaszacica válasza:
engem is érdekelne a fizetés
2016. febr. 13. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!