Szilveszteri buliba milyen lenne egy ilyen cipő?
Figyelt kérdés
Mármint, szerintetek milyen lenne? és mivel vegyem fel?2009. dec. 6. 21:13
11/11 anonim válasza:
Jó lenne, csak ne a vaterán vedd meg. Egy ilyen cipőt fel kell próbálni. Nem csak a méret miatt, hanem hogy elég stabil-e.
Van egy nagyon szép bokacsizmája a buffalonak, meg egy magassarkúja, a csizmi 39ezer, a magassarkú 26. Nagyon jók, kényelmesek és stabilak, hiába nagyon magasak.
Láttam egy cipőboltban szinte teljesen ugyanolyat, csak töredéke volt az ára. felpróbáltam és hát, szép-szép meg hasonló is de olyan instabil volt mindkettő. Nem győztem csodálkozni... hogy teljesen olyan fazon, szép is igényes is és még is ég és föld.
Az is ilyesmi fazonú volt talpra meg sarokra... Szerintem inkább próbáld fel, béna lenne, ha úgy közlekednél, mint egy csirke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!