Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van valakinek hátul nyitott...

Van valakinek hátul nyitott melltartója?

Figyelt kérdés

Nagyon szép felsőket láttam mostanában, amik hátul nyitottak, de nem szeretném őket melltartó nélkül felvenni. Most találtam egy olyat, ami csak elöl tart, van valakinek ilyen?

[link]

Nem extra nagyok a melleim, B-s kosaram van, szóval nem 10 kilót kellene tartaniuk...

2014. febr. 4. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Én már évek óta csak ilyet hordok és nagyon jó, sokkal kényelmesebb, mint a rendes melltartó és normálisan tart, és úgy is néz ki a ruha alatt, mintha pántos melltartó lenne rajtad. Csak nagyon nem mindegy, hogyan teszed fel, gyakorolni kell, mert ellenkező hatást is elérhetsz vele, sokan egyszer megpróbálják és kiábrándulnak belőle, pedig működik, csak próbálgatni kell a felvételét.
2014. febr. 4. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm szépen! És szilikonosat javasolsz te is?
2014. febr. 4. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a szilikonos jobb! Csak a méretre figyelj oda, mert annál feltűnőbb, ha rossz méretet választasz, főleg, ha túl kicsi, akkor elég furcsán fog állni.
2014. febr. 4. 17:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Elég bizarrul néz ki, de remélem jó lesz :))
2014. febr. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!