Ha military hátizsákkal járok iskolába, tényleg hülyének néznek?
ma 19:09
ma 19:10
Ez egy 30 literes hátizsák, legalábbis az van odaírva. Olyan nagyon nagy akkor nem lehet.....
Szia!
Szerintem nem az alapján ítélnek meg, hogy mit hordasz, hanem, hogy te milyen vagy. Ha valaki másképp teszi azzal ne törődj, hisz nem számít.
Én ilyennel járok suliba ACUPAT mintával. A kabátom is ilyen színű. Meg lehet szokni. Ha ezt akarod hordani, hord ezt vagy amit szeretnél! Nekem belefér a laptopom és a füzeteim is.
Üdv: Beni
Nem értem, mi a problémád: az, hogy military, hogy hátizsák, vagy hogy iskolába kell járni?
Ez utóbbit szerintem nem tudod kiiktatni, és ha már muszáj, miért ne járhatnál olyan cuccal, ami tetszik, elsősorban SAJÁT MAGADNAK?
A hátizsák tökéletes találmány, nem ferdül el a gerinced.
A NAGY, ERŐS hátizsák még tökéletesebb, belefér még később hazafelé a suliból a pulóver, dzseki vagy 5 kiló krumpli.
Egyébként ez nem olyan nagy méretű, a WizzAir-gépekre például ekkorát még fel lehet vinni ingyen.
Azt nem tudom, hogy a harci jelleg miben nyilvánul meg, abban, hogy mintás?
Aki ezen kiakad, annak idézd Senecát: az élet harc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!