Lányok! Nektek tetszene egy jóképű férfin öltönyben egy fekete esetleg bordó megkötős csokornyakkendő?
Figyelt kérdés
Kihangsúlyozom hogy megkötős, ugyanis az előre megkötött szerintem igen gagyi, gyerekeknek való vagy még talán pincéreknek...sajnos nagyon elterjedtek, megkötőset találni nehezebb mint fehér hollót de azért akad, nekem is van 2 db.2014. febr. 1. 18:09
11/34 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2014. febr. 1. 18:41
13/34 A kérdező kommentje:
örülök hogy tetszik :)
2014. febr. 1. 18:47
14/34 A kérdező kommentje:
további véleményeket is várok!
2014. febr. 1. 21:47
15/34 anonim válasza:
Nekem a sima nyakkendő jobban tetszik, a csokornyakkendő sokszor nevetségesen hat,de ha tényleg jól nézel ki,akkor mindegy is milyen a nyakkendőd.
16/34 A kérdező kommentje:
Most én ezt a sima nyakkendőn túllépve mondtam. Mindenki azt hord, az unalmas, hiába szép.
2014. febr. 3. 18:40
17/34 anonim válasza:
Naná, hogy tetszene. Az elegáns öltözködést kedvelem amúgy is a férfiakon. Főleg, ha még jóképű is... :)
Egyébként hétköznapra gondoltad?
18/34 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ! Nem hétköznapra, hanem iskolai (gimis) ünnepségekre vagy egyéb ünnepélyes helyekre.
2014. febr. 4. 15:47
19/34 anonim válasza:
Persze, oké arra is, de szerintem hétköznapra is jó lenne, persze ha olyan a stílusod. :)
20/34 anonim válasza:
Igazad van, a megkötött csokornyakkendő király. Örülök, hogy vannak ilyen fiatal srácok, akkor nem teljesen reménytelen így a világ helyzete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!