Miert mondja mindenki nekem azt hogy hu de sok penzetek van amibol elegem van?
10: Jó, hát ebben az országban 6millió ember él ötjegyű forintjövedelemből, amiből a lakhatást, étkezést, ruházkodást, utazást és minden egyebet meg kell oldania. És ha meg akarják oldani, nem jut egy fölsőre 3500 Ft.
Nekem gyerekként nem volt semmi pénzem, mert a szüleim nem tudtak adni, csak megvették nekem, ami feltétlenül szükséges volt, ami az étel, szappan, fogkrém és az iskolai taneszközök voltak. 6millióan vagyunk itthon, akiknek 3500 Ft-os fölső a luxus kategória. Ezt jó lenne megérteni.
12: ÉÉÉÉN vagyok a lenéző? Olvasd el a topicot, hemzseg a szegényeket lenéző és szidalmazó hozzászólásoktól! Az, hogy közlöm a tényt, hogy az országban az emberek többségének ESÉLYE nincs 3500-as pólókat vennie AZ lenézés?
Ez TÉNY.
A kérdés az volt, miért mondják, hogy hú de sok pénzed van. Azért mondják, mert az emberek többségének elképzelhetetlenül sok az a pénz valóban.
Az lenézés, hogy valaki megmondja, hogy neki bizony nincs 3500 Ft-ja ruhára összesen egy hónapban? Normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!