Milyen ruhát adnál a 80 éves nagyidra, ha meg kell jelenni, de neki csak otthonkái vannak?
Figyelt kérdés
Megházasodik az egy szem unokája, a mami régi szép ruhái mind nagyon nagyok már rá. Alacsony, széles, gyomros nénike.2014. jan. 30. 17:08
1/8 anonim válasza:
Kosztümöt. Elvinném boltba vagy vennék neki méret szerint. Pénzszűkén akár a kínaiban.
2/8 anonim válasza:
Mikor lesz az esküvő? Szoknyát,inggel,blézerrel,magassarkúval.:)
3/8 anonim válasza:
Vagy bevetetnék egy varrónővel, esetleg nagyi kedves ismerősével aki ilyennel foglalkoznik belőle. De egyébként egy nem túl márkás, szép színű kosztümöt egy sima inggel és kényelmes magassarkúval.
4/8 anonim válasza:
tűsarkú csizma, harisnyakötő, kivágott felső push-up cici tartó
5/8 anonim válasza:
Haspóló; köldök fölé felhúzott, testhezálló, fekete szövetnadrág; körömcipő; magas derekú, testhezálló mamabugyi; blézer.
6/8 anonim válasza:
Magassarkút egy 80 évesre?! Szerintem örül, ha papucsban nem töri ki a nyakát. Szerintem egy sima kis topánka szerű, vagy nagymami féle csinos cipő. :)
7/8 anonim válasza:
Fodrászatban mellettem ülő 70-80 körüli nénike (a Vans cipőmet bámulva): Ezek a fiatalok hogy bírnak sarok nélküli cipőben járni?! :D Szóval a nagyin múlik, hogy milyen cipőben szeret járni, ne erőltess rá mást.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem egy magassarkú-párti, szegény egy sima papucsban is úgy döcög, mint a pingvinek. :)
Gondolkoztunk a kosztümön, épp most reggel beszéltünk vele erről, de ő nem tud kiadni annyit egy ruhára, azt pedig nem engedi a kis makacs, hogy mi vegyük meg, vagy belefizessünk. Bár még ráérünk rábeszélni májusig. :P
2014. jan. 31. 10:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!