Szerintetek milyen ez a ruha-cipő összeállítás?
Figyelt kérdés
[link] Mango.com/HU/p0/mango/clothing/cotton-shirt-dress/? Id=13050065_N1&n=1&s=prendas. Vestidosprendas&ident=0__1_0_1391078105837&ts=13910781058372014. jan. 30. 11:50
21/28 A kérdező kommentje:
köszi a választ, én sem értettem azt, hogy miért kell általánosítani.. vagy ellátni egyes jelzővel..
csinosnak tartok egy-egy lapos talpú cipőt is, de ettől függetlenül(még ha általában nem is azt hordom) a magassarkú is tetszik
2014. jan. 31. 12:56
22/28 A kérdező kommentje:
csak órákon/vagy egy egész napon keresztül pl. a magassarkút szerintem is kényelmetlen viselni (nem is tudom)
2014. jan. 31. 13:00
23/28 anonim válasza:
Jól egymásra találtatok - 2 igazi trampli. Innentől bíztassátok egymást, győzzétek meg magatokat, hogy igazi nők vagytok. Az a szomorú, hogy lesz két igénytelen hapsi, akinek így is kelletek majd.
24/28 anonim válasza:
off: a második tramplis válaszon meghaltam :DDD nagyon nagy
on: a ruha tetszik, de a cipő szörnyű
25/28 anonim válasza:
Drága Mindenkitletramplizokmertcsakénvagyoknő miért várod el, hogy mindenki tönkretegye a lábát és csak magassarkúban mászkáljon? Szerencsére egy csomó pasi olyan "igénytelen", hogy nem bánja, ha nem szenved a magassarkúban egész nap a csaja. Persze ha alkalom van akkor fel kell venni meg tudni kell járni benne, de nem abban kell leélni a nőknek az életüket. :)))
26/28 anonim válasza:
Senki nem várja el, hogy abban éljék le az életüket. Viszont egy ilyen ruhához, egy normális nő magassarkút vesz fel, a tramplik meg ilyen lapos talpú szarokat. (amikre Te vagy beindulva ahogy visszanézem egy másik hozzászólásodat) Te vagy ennyire igénytelen, vagy pasi vagy és a csajod az? Mindkét esetben szánalmasak vagytok.
27/28 anonim válasza:
Csaj vagyok, Drágám és ha ezért szánalmas vagyok akkor nem zavar, nekem így jó
28/28 anonim válasza:
Ennek örülök. Jó, ha az ember elfogadja a határait. Azt azért ne felejtsd, hogy ha egy pasi nem bánja, ha úgy öltözöl mint egy trampli, az nem azért van, mert így fogad el, meg így szeret, meg a többi szar duma, sokkal inkább qrvára nem érdekli, hogy mi van rajtad. És ha már nem csak az öltözködésnél sz.rik rád, akkor jusson eszedbe, hogy én szóltam. Meg esetleg akkot is, ha lecserél olyasvalakire, aki tud öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!