Mit lehet tenni hogy ne nyuljon el hamar a farmer?
Figyelt kérdés
Megveszek egy farmert, jo szoros (nem tul feszes, csak szepen testhezall), szepen kiemeli a formakat. De mar 1 honap utan is elveszti a tartasat, elkezd itt-ott trottyosan allni, ami nagyon elonytelen tud lenni. Egesz biztos hogy nem a sulyom vagy az alakom valtozik. Ritkan mosom, olyankor ismet feszes lesz 1-2 napig, de annyi.2009. dec. 4. 20:24
1/3 anonim válasza:
Ez tipikusan a rossz minőségű farmerokra jellemző.
Nekem is volt régen ilyen nadrágom, minden használat után mosni kellett.
Ellenszer nincs rá, jobb minőségű nadrágokat kell venni. Sajnos tényleg csak ez van.
Én már megismerem az ennyire rossz minőséget tapintásból, meg ránézésre is sokszor :)
2/3 anonim válasza:
Hát nemtudom, én 15ezerért vettem egy farmert, és ugyanez történt vele. A minősége elég jó volt pedig.
Ugyhogy engem is érdekelne ez.
3/3 anonim válasza:
Vettem egy levi's farmert, 16ezerért és egyszer volt rajtam. olyan szánalmasan kinyúlt, a két öklöm befér a derekamhoz... nem hamisítvány levi's márkaboltban vettem. szóval nemtudom szerintem minden farmer kinyúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!