Szerintetek hogy néz ki az ha valaki deszkás cipő mellé felvesz egy rocker pólót?
Én azt hordom ami nekem tetszik :D
Csak kíváncsi voltam az emberek véleményére
Nem gáz. Ízlés kérdése, nekem például tetszik, na persze nem mindegy, milyen színű meg fazonú, stb.
Régebben volt "rocker" pólóm és "deszkás" cipőm, egyszerre, és simán hordtam együtt.
Muszáj idiótán kinézni?
Mondjuk nekem aztán mindegy, már annyi extra gázosan öltözött ember járkál Pest utcáin, hogy még 1, ide vagy oda fel sem tűnik.
Tehát viseld nyugodtan...
Ja, van ez a sok divat majom és ha valaki nem "divatosan" öltözik azt már leszólják. Mindenkinek lehet egyedi stílusa nem kell a sok birkát követni.
Vegyél fel amit akarsz a sok kis divatcsicska meg bekaphatja!!!
Muahaha. Én is deszkás cipőt hordok, a tornacipőt már kisajátították a divatmajmok. :'D Igaz nem vagyok se rocker se emo meg semmi, elvagyok a saját stílusommal, ami a divatmajmok szerint szánalmas. :'D
Merj egyéniség lenni, ha beszólnak, szólj vissza, nehogymár egy birkának álljon feljebb. -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!