Ti melyik bakancsot választanátok?
Elég vékonyka vagyok, és magas, a lábam pedig 40-es, így néhány cipő hülyén néz ki rajtam. Viszont szeretnék egy bakancsot, mert a hótaposómat kinőttem, de nem akarok idétlenül kinézni. :/
Általában bélelt csőnadrágokat hordok télen, és egy sötétkék, aranygombos parkat.
Ezekkel az előzetes paraméterekkel akkor a bakancsok:
deichmannban a hótaposók közül vannak szépek... én inkább azt vennék a helyedben, mint bakancsot (ilyen választék mellett)
én egyébként pesti vagyok és volt egy hely, ahol vettem szép cipőket, de bezárt... :(
CCC-be néztem legutóbb, de kipakolták az üzletet, egyébként én is pest közeli vagyok. :)
A deichmannos hótaposók nekem nem igazán jönnek be, valami ilyesmire gondoltam, de sehol se találok (a stílusom is hasonló): [link]
Igen, mindenképp hasonló fazonú bakancsot szeretnék, csak nagy méretbe olyan otrombák tudnak lenni. :D
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!