Lányok! Ti szalagavató utáni bulira, vagy nem tudom mire külön ruhát vesztek?
Figyelt kérdés
Mi varratunk szalagavatóra ruhát, pánt nélküli, derékszoknyás rucit, csinos, elegáns. Gondolom szalagavatónk után lesz valami, valahova beülünk enni, inni. Biztos lesznek akik bulizni mennek, de én velük nem megyek. Szóval a kérdésem: minden lány vesz külön ruhát a szalagavató utáni programra? Én nem tervezem, mert szerintem tök jó ez a ruha, meg ha már kiadtam rá 10 ezret... Bár gondolom ez programfüggő is.2014. jan. 25. 21:03
1/4 anonim válasza:
szerintem nyugodtan menj abban a ruhában, nem kell másikat venni, én is ugyan abban leszek :)
2/4 anonim válasza:
Én nem vettem. Már volt elegáns ruhám, abba mentem.
3/4 anonim válasza:
Mi gimink részt vett (minden évben részt vesz) szalagavató afterparty programon, odamentünk először együtt, de rossz volt a mi évünkben, szóval páran az osztállyal átmentünk beülni valahová. Mindkét eseményre átöltöztem volna, mert koktélruhában nem érzem magam elég kényelmesen, és külön jól jött, hogy gatyára cseréltem a szoknyát, és mivel nadrághoz nem feltétlenül kell magassarkú, úgyhogy lapostalpúra a cipőt, mert ha még bizonytalan a program - ahogy nálunk is az volt végül -, nem lett volna túl jó magassarkúban keresgélni a helyszínt. Ráadásul most hideg az idő, nem előnyös elegáns cipőben rohangálni. Fölsőnek egy pánt nélküli topot választottam. :)
4/4 anonim válasza:
Ja, és nem vettem külön ruhát olyan értelemben, hogy nem vásároltam emiatt új ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!