Mi ez a sok harcos feliratú póló mostanában?
Hülye divatskinheadek.. vagy hungaristák.. ők hordják, mármint vannak egy páran akik tényleg igazi skinek/hungaristák, de a 3/4 rész inkább már ezt is csak divatból hordja. Úgy értsd, hogy pl aki két hónapja még reaggaes volt, egy hónap múlva vagy részegen meg rapper.. hát marha jó.. amúgy magának a Harcos szónak rajtuk leghamarabb Trianonhoz lehet köze szerintem. Mivel ők ezt az elvet vallják, és sosem mondanak le a területekről, amiket elcsatoltak, és ha kell újra, megharcolnak érte. Illetve lehet a cigányok/zsidók ellen érteni is, hogy ellenük harcolnak. De ez csak feltételezés, én lány vagyok, csak ismerek jópár ilyen embert, akinek ilyen pólója van, és hogy milyen körökben mozognak, milyen ideológiát követnek, stb:)
Javítson ki valaki, ha tévedek.
Értem, Köszi :)
Esetleg még valaki tud erről valamit? Örülnék ha egy olyan is írna, aki ezeket hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!