Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon szégyellős vagyok. Még...

Nagyon szégyellős vagyok. Még az anyukám előtt is.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek még a strandra is kimenni.Önbizalomhiányom van,és sok felesleget látok magamon,pedig állítólag 'vékony' vagyok.
2008. júl. 17. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel, énis ilyen voltam. ÉN megpróbáltam változtatni az életemen. Először is sokat néztem magam a tükörbe és próbáltam minél több szépen észrevenni magamon. A másik hogy elkezdtem kicsit fogyózni, meg elmentem ruhákat vásárolni. Olyan ruhákat vettem amibe szexisnek éreztem magam. Fodrász, új haj... Ez sokat segít. Próbálgasd otthon az új ruháidat zenére. Nekem ez sokat segített.
2008. júl. 17. 21:59
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. júl. 17. 22:00
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
és keress valami jó sportot, amit élvezel, és eddzél! nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak, ha majd észreveszzed, hogy izmosodsz...:) garantáltan javít az önbizalmadon, fejlősz is erőnlétileg és egészséges:)
2008. júl. 17. 23:05
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

elnézést a hibákért! *fejlődsz

(előző hozzászóló)

2008. júl. 17. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Attól tartok, te is az anorexia felé kezdtél el kacsintgatni.

Hány éves vagy? Ha még most fejlődsz, akkor SEMMIKÉPPEN ne kezdjél komolyabb fogyókúrába (komolytalanba meg minek kezdenél?)

A serdülés alatt a legtöbb ember fogy. Várd ki - és azt is, hogy utána rendeződjön az alakod.

Addig pedig vegyél szolid ruhákat: ezekben nyugodtan kimehetsz, mert a korodnál fiatalabbnak mutatnak, és mindenki természetesnek veszi majd, hogy épp most alakulsz.

2008. júl. 18. 01:30
 6/13 A kérdező kommentje:
14 vagyok..
2008. júl. 18. 10:53
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Le kell győznöd. Én azzal kezdeném, hogy megváltoztatnám a hajam színétől kezdve mindent. Legyen vmi új stílus, ami jobban állna! Merj változtatni. Szerintem sokkal jobban fogsz magadnak tetszeni, egy nagy változás után, persze csak külsőleg :) Sok sikert! Nem is kell, h annyira drasztikus legyen, de légy merész!
2008. júl. 18. 13:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Nme rég voltam fodrásznál:d Az eredmény angyon tetszik, kicsit lett festve, de inkább a testemen változtatnék..3-4 kg..Cak egy kis akaraterő:D
2008. júl. 18. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Mondtam, hogy 14 évesen még NE fogyókúrázz! Ahogy írtad, úgy egyenes út az anorexiához.

Sportolj! Ilyen korban semmi sem alakítja jobban a tested...

2008. júl. 19. 12:44
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Vetkőzd le a gátlásaid! ;-)
2008. júl. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!