Budapesten valami olcsó üzlet érdekelne ahol jó farmereket lehet kapni (főleg csőnadrág érdekelne vagy szűk), valaki tud ilyet?
Figyelt kérdés
Hogy női vagy férfi az mindegy.2009. dec. 3. 21:39
1/9 anonim válasza:
Bp. 20 kerület. a bolt nevét nemtudom pontrosan de egy nagyon nagy A betű vanrajtaszal ha arra jársz biztos észreveszed.én tegnap vettem ott egy nagyon jo csögatyát.3200.- ér.
2/9 anonim válasza:
Én voltam ott régebben, de az nem kínai bolt?
3/9 anonim válasza:
Colosseum. Általában bevásárlóközpontokban szokott lenni. Ott mindig van leárazás és már 1900 Ft-ért is lehet nagyon jó gatyákat kapni.
5/9 anonim válasza:
Bershka, aréna plázában vagy váci utcában. Mondjuk nemtudom neked mi az olcsó, de szerintem 3000-10000 nem olyan sok egy jó minőségű(!) csőnaciért.
6/9 Evelynn válasza:
A Stradivarius-ban is kaphatsz 6000 körül nagyon jó nadrágokat. Hasonló stílus, mint a Bershka.
Vagy outlet
7/9 anonim válasza:
Off: Szerintem 5000 alatt olcsó, afölött drága.
8/9 anonim válasza:
new yorkerbe mar 2500ert is lehet kapni. lehetoleg vard meg a learazasokat.
9/9 anonim válasza:
Pimkie-ben 4500 Ft- től, akár színeseket is.
Vagy Terranova Outlet a Blahánál, ott már 1000- ért is kifoghatsz, de 2-3000- ért biztosan válogathatsz jó csőgatyák közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!