Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha fiu cipőt hordok? 13/l

Gáz ha fiu cipőt hordok? 13/l

Figyelt kérdés
41-es lábam van általaban fila cipőt hordok.

2014. jan. 23. 07:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, ezt jól látjuk, nem ugyan az. A rózsdaszín egy pasin ultra gáz. De ha neked tetszik, hordjad csak. Szerencsére a legtöbb normális lány férfit akar maga mellé, nem egy rejtőzködő kislányt. De te tudod..remélem ha már betöltötted a 14et ki fogod nőni. Mert addig esetleg még elmegy. Kérdezz meg pár lányt 18 felett mi a véleményük. Annyi szép szín van amit hordhattok, nem értem miért kell az egyetlen teljesen nőies színhez ragaszkodni.
2014. jan. 24. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem az külön kedvencem, amikor a rózsaszín inghez felvesznek egy (a nevét pontosan nem tudom) olyan cipőt, amit a "nagymenő managerek" hordanak, tudjátok, ami ilyen kocka orrú és 16 számmal nagyobb mint a lábuk. Gondolom a cipő mérettel kompenzálja a kis p.csét. :))
2014. jan. 24. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is vettem már fiúcipőt. nekem meg 36-os a lábam, és az úgy volt, hogy a női részlegen sehol sem bírtam magamnak tornacsukát (az utcaiviselet-jellegűre gondolok) találni, legfeljebb aranyáron... Aztán elegem lett, megnéztem pár helyen a fiú(gyerek)cipőket, és láss csodát, találtam magamnak. És senki nem mutogatott ujjal. Szóval, nem az a lényeg, hogy a boltban melyik polcról veszed le a cipődet, hanem hogy jó-e rád és hogy érzed magad benne (amúgy, a női sportcipő-polcokon is vannak ám nagyon nőietlen darabok...)

23L

2014. jan. 24. 13:53
 14/19 (slingback) válasza:
Didilady: nem az számít hogy milyen (F/L) cipőt veszel fel, ha stílusban passzol a ruhádhoz és főleg az egyéniségedhez. Hordjál olyan cipőt, amiben jól érzed magadat és ne törődj senkivel. BTW 41-es: a lányok ma nagyobb lábon élnek, mint ezelőtt. A Tied nem extrém, no para. Van aki kifejezetten a magas, karcsú, hosszú combú és nagyobb lábú nőket kedveli :)
2014. jan. 24. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:

15-os!

A te okfejtesed alapjan,ha en fiu letmre leggingsbe rohangalnek mert azt tartanam kenyelmesnek,es nem torodnek senkivel,hat nem is tudom mit szolnanak a hatammogott!

Te is a joakarok koze tartozol,hogy ilyen marhasagokra buzditod a kerdezot!

2014. jan. 24. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont a 15-ös gondolkodású emberek miatt nem tudnak, és nem akarnak a magyar nők normálisan öltözködni. Miért öltöznének nőiesen, hordanának magassarkút, hisz a sok igénytelen férfinak ez is megfelel, csak legyen kit megb...ni. Ha az ilyen tram..ik, mint pl a kérdező, már több férfitől megkapta volna, hogy tanuljon meg öltözködni, akkor nem ilyen szarokat hordana. De mivel a sok balf.sz megerősíti, hogy jó így is, minek változtatna?
2014. jan. 24. 20:07
 17/19 anonim ***** válasza:
16-al egy parazsat fuvok,legalabb van meg egy hozzam hasonlo normalis gondolkodasu ember aki a noben a not szeretne latni,es nem a "sportos kenyelmesnek" mondott de inkab ferfi vagy ferfias ruhaba bujt beteg pitcsakat...
2014. jan. 25. 15:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy kevesen gondoljuk így. Ez jól látszik a százalékunkon. :)

Mindenesetre én ha 1%-om lesz, akkor is bíztatni és támogatni fogom az igazi nőket, és szapulni az igénytelen tramplikat.

2014. jan. 25. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő, egyetértünk. Ti nőies nőket szeretnétek látni, magassarkúban, ruhában, én pedig férfias férfiakat, akik messziről kerülik a rózsaszínt és a csőnacit. Remélem egyszer mindkét nem rájön hogy is kéne öltözködnie.
2014. jan. 25. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!