Ti mit gondoltok egy ilyen csajrol? Masnak nem lehetnek jo cuccai?
Figyelt kérdés
Van egy ismerosom, aki penzes csaladbol szarmazik, es lenezik a masikat, foleg, aki nem szimpatikus neki. Viszont nem mondhato el az oltozkodeserol sem, hogy mindig uj ruha van rajta es mindig vagany ruhai vannak, viszont mast mindig vegigmer, hogy mi van rajta. Tobbszor lattam nyaron, hogy megigmer rajtam(eskuvok elott mentunk ugymond menyasszonyt nezni), pedig abszolut csinosan voltam feloltozve(szandal valami nyari ruhaval, esetleg rovidnadrag valami toppal), megis ugy nezett ram, mint egy leprasra.2014. jan. 22. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!