Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha egy csaj téli sapkát hord?

Gáz ha egy csaj téli sapkát hord?

Figyelt kérdés

A környezetemben regeteg srác hord ilyet, de még egy lányt se láttam ilyesmi sapkával.:S Én elég fázós vagyok, és már elég hideg van, és lefagynak a füleim. Szerintetek gáz lenne ilyet hordani?

Kép:

[link]

(más színben,más mintával,de ilyesmi:))

16/L

2009. dec. 3. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz :D

Én láttam már csajokon is szerintem teljesen jó :)

2009. dec. 3. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gáz.

Én csak azért nem szeretem, mert bármit csinálok a hajammal ez alatt a sapka alatt tuti összekócolódik és a többi.

2009. dec. 3. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan miért lenne gáz? Nem csak a fiúk hordanak sapkát meg a kisgyerekek. Hát jó hogy nem már a nők majd lefagyasztják a téli minuszokban a füleiket csak mert nők....Nyugodtan húzd csak fel! Én sosem veszek de scak azért nem, mert elég allergiás vagyok a hajamra és enm bírom ha kicsit lapos, vagy kócos 16L
2009. dec. 3. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan dehogy gáz! :)
2009. dec. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!