Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felsőt vegyek szerintet...

Milyen felsőt vegyek szerintetek szilveszterre?

Figyelt kérdés
láttam egy selyemféle inget ami hosszúújjú.ez divatos ha összecsomozóm a hasamnál?és melyik az az anyag amely jól bírja a mosást?azért kérdem mert én csak kínaiban tudok vásárolni mert kevés a pénzem.:(
2009. dec. 3. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a selyem ing összecsomózva bután néz ki... hétköznap a sima ingnél rendbe van, de szerintem ez nem nézne ki jól szilveszterre. kínaiban 2000-2500ftért már nagyon klassz flitteres, mintás, mindenféle fajta topokat, felsőket lehet kapni. nézegess különféle fazonokat, akár vehetsz tunikát, sima topot boleróval, vagy amit jónak látsz!
2009. dec. 3. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én se tudom elképzelni egy selyem inget összecsomózva, bocsi. Bár így igen:

[link]

Mondjuk a kockás ing se szilveszteri így összekötve. Bár nem tudom hova mész? hány éves vagy, stb.. Mert ha fiatalka vagy és barátnőkkel leszel csak ott, akkor simán. Ha bulizni mész akkor nekem ezek tetszenek:

[link]

[link] --vastag övvel

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 3. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!