Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 22 éves srácbak szerintetek...

22 éves srácbak szerintetek melyik ezekből az a cipő amiért nem fogják megszólni ha eleve hozzáöltözködik? Lego vs Sonic.

Figyelt kérdés

Én nekem a Lego tetszik jobban, de nem tudom mit fognak mások gondolni. Nagy rajongó vagyok, és emellett Sonic videojátékokért is odavagyok. szerintetek?

[link]

[link]

2014. jan. 20. 13:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nekem is pont ez tetszik benne. nmost komolyan, húzzak egy fekete bőrcipőt, mert hogy másoknak az lenne az idil 22 évesen, és legyek szürke férfi? miért? Mikor a nők már szinte bohoc ruhában ugrálnak? xD amúgy én a sonic hoz egy fehér trikót rá, kék fehér hosszú és felhajtott ujjú inget gondoltam, plusz egy fekete/sötét kék félig tapadós farmert. de a legóhoz, ahhoz mit kéne felvenni szerinted ?:)
2014. jan. 20. 13:49
 12/24 anonim ***** válasza:

sötét farmert, fehér egyszerű pólót, meg valami pirosas pulcsit tudok így elképzelni most hirtelen.

tehát minél egyszerűbben öltöznék hozzá pont a cipő díszítettsége miatt.

2014. jan. 20. 13:53
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem szólnék be érte, de elég gyerekes egy 22 évesnek szerintem. Én se nagyon tudnálak komolyan venni:D de, ha már választani kell, akkor inkább az első.
2014. jan. 20. 13:56
 14/24 A kérdező kommentje:
és ha egy sötét farmer, fehér póló, és fehér alapon kék kockás ing? :D vagy az már túl színes ?:D olyan kéne am nadrágból ami felül tapadós, de lefelé kiszélesedik, és így kőnnyedten rácsúszik a cipőre :P
2014. jan. 20. 13:56
 15/24 A kérdező kommentje:
jó. értem, nem tudnál komolyan venni. de amúgy ebben mit értesz hogy nem tudnál komolyan venni? Én magamnak veszem a cipőt, mert tetszik szeretem, nem ezzel akarok magamnak párt találni :) akinek szimpi vagyok az úgy sem a cipőm lapján ítél meg, aki meg az alapján, azt meg elkerülöm messzire...
2014. jan. 20. 13:59
 16/24 A kérdező kommentje:

amúgy nézzétek csak. ez a fűző iszonyatosan jól fest :) [link]

ilyen sokszínü fűzőt merre felé lehet kapni itthon?

2014. jan. 20. 14:01
 17/24 A kérdező kommentje:
am innen vannak :D [link]
2014. jan. 20. 14:08
 18/24 anonim ***** válasza:
És nekem melyik illene? 52/f üzletkötő
2014. jan. 20. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:

Én a helyedben a Lego-sat venném, az baromira jól néz ki, azért a Sonic-os is érdekes, de nem fog meg annyira.

Egyébként ne törődj vele mások mit mondanak, ha neked tetszik, akkor nyugodtan horjad. Nem kötelező besüllyedni az átlagos szürke emberek közé. Totál egyedi! :)

2014. jan. 20. 14:35
 20/24 anonim ***** válasza:
hordjad - elírtam :D
2014. jan. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!