Nem gáz ha egy fiú ilyen övet hord?
nekem nagyon tetszik és kényelmes is! csak hát nem tudom hogy nem inkább női öv ez!
8-as! Nyaron nezd meg merre gombolodik a csajokon a nadrag,mikor jobban latszik!
Te pedig azert vagy kivetel mert kinaiban vasarolsz!
Egyszer nezzel be egy markas boltba,es ott majd meglatod,hogy ferfi nadragok vannak a noi resslegen...
Én nő vagyok, mint írtam balra gombolódik az összes!
Bár nem ez volt a "vita" tárgya, hogy ki engedheti meg magának a jobb üzeltben vásárolható nadrágot, és ki nem, de akkor már leírom, hogy egy jó ideje nincsen már egyetlen kínai gatyám sem. És nem azért, mert lenézem ezt a vásárlási lehetőséget, mert nagyon jó cuccokat találtam kínai piacon, üzletekben is, hanem mert külföldre költöztem, itt pedig egyetlen kínai bolt, piac sincs, max. kínai élelmiszerbolt.
Nekem egyszerűen az a bajom ezzel az övvel, hogy egy gagyi hamisítvány... Odáig el sem jutok, hogy azon töprengjek, vajon jól áll-e ez egy pasinak...
Kedves Kérdező!
Ne akarja ilyennel kitűnni, inkább keress egy szép, számodra megfizethető bőrövet, mint egy ilyen giccses hamisítványt!
Ez nevetséges inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!