Szalagavatós keringő ruha túl hosszú, rálépek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Azt mondták ahonnan hoztam, hogy csak nagyobb abronccsal lehet megoldani... Viszont az már így is túl nagy.
Szombaton lesz a szalagavatóm... Mit csináljak?
2009. dec. 2. 21:35
1/5 anonim válasza:
Tűzd fel az alját. Attól nem lesz semmi baja.
2/5 anonim válasza:
Elvileg ahonnan béreled, ott kéne feltűzniük... Nem is tudom, miért nem tették meg, hisz mindenhol ez a rendszer. Ha leszakad az alja, mert túl hosszú volt, akkor meg neked kell fizetned, mert ők lusták voltak. Szerintem menj vissza reklamálni.
3/5 anonim válasza:
Varrd fel az alját ,amennyire kell.
4/5 anonim válasza:
Ha olyan abroncsod van, amit feljebb lehet húzni, akkor húzd fel, ha van gumis része felül az abroncsnak akkor tekerj rajta együtt. Én tavaly így csináltam, főpróbán tánc közben vettem észre, hogy kicsit hosszabb, mint kellene és folyton ráléptem:S, így gyors megoldásként így csináltam és élesben semmi gondom nem volt! :)
Vagy holnap SOS-ben vidd el ahonnan kölcsönözted és mond, hogy csináljanak vele gyorsan valamit...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. dec. 4. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!