Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legjobb öltöny anyag?

Melyik a legjobb öltöny anyag?

Figyelt kérdés
Most vagyunk végzősök és hát elég sok variálás volt az öltönyök ügyében. Végül egy tök egyszerű, szimpla fekete kasmír mellett döntöttünk. Végül is nem néz ki rosszul, de nem is azok a hú de divatos, menő kinézetűek, mint mit tudom én filmekben, és a lényeg, h a nőci nagyon istenítette, h ez a legjobb anyag, ez örökké divatos marad és tartós. Szóval hát ez utóbbi két dolog érdekelne, hogy igaza van vagy csak tipikus eladói beszéd XD
2009. dec. 2. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevlár!
2009. dec. 2. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Áhh ja azt is néztük, de az már túl drága volt, meg sztem túlságosan csillogós.
2009. dec. 2. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:

konkrét válasz a kérdésre:

vikunya

100 százalékos vikunyaszövetből egyetlen méter körülbelül 700 ezer forintba kerül.

2009. dec. 3. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Az valami állat a vikunya vagy mi?

A kevlár amúgy praktikus is ha valaki le akarna lőni.

2009. dec. 4. 21:17
 5/5 anonim válasza:

Sima kevert gyapjúszövet, de speciális esetben vehettek színselyemből vagy aranyszálas gyapjúszövetből :D

De a kevert gyapjúszövet a legjobb

2012. jún. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!