Az gáz/hátrány, ha a ruháim nagy része 4-6 éves?
Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok, nincs keresetem.2014. jan. 17. 15:26
1/7 anonim válasza:
Nem gáz, csak arra ügyelj, hogy mindig minden amit felveszel tiszta legyen.
2/7 anonim válasza:
Nekem van több mint 10 éves pólóm is. :)
3/7 anonim válasza:
ha nem szakadtak vagy fakók akkor nem
4/7 anonim válasza:
Engem megszóltak érte illetve megjegyzéseket tettek több irányból is. Amíg tiszta és nincs kinyúlva vagy szétszakadva szerintem nem gáz. Éljen a fogyasztás orientált társadalom :)
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én szeretek jó és elegáns ruhákban megjelenni, de míg nincs munkám, addig ez nem fog megvalósulni.
2014. jan. 17. 15:48
6/7 anonim válasza:
anyámnak van egy 27 éves csizmája. Még tini korában kapta, és azóta is csizma. No para.
7/7 Doruss válasza:
Amíg használható állapotban van, nem rongyos, addig nem gáz. Én is sok-sok éve hordom jópár ruhámat, mert amíg még jól néz ki, semmi értelme kiselejtezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!