Fiúk, férfiak! A testszínű vagy a fekete harisnya tetszik jobban az ellenkező nemen?
Szerintem is soktényezős a dolog. A harisnya a legszexibb női ruhadarab (csak a combfix előzi meg :)), de a legkiábrándítóbb is az tud lenni.
Szerintem legjobban egy olyan szép nőn néz ki, aki szereti is viselni, azaz örül neki, hogy nőiesen néz ki benne ( - ez alatt nem azt értem, hogy kihívó, k.rvás, hanem hogy egyszerűen csinos, a nőiességével nem kérkedik, viszont nem is rejti el a világ elől). Magassarkú (nem kell túl nagy) cipő v. csizma illik hozzá, és szerintem a legjobb a kicsit térd főlé, esetleg combközépig érő szoknya (a mini már ehhez túl sok lehet). A színét pedig a ruházathoz kell megválasztani, hogy jó legyen az összhatás. Érdemes egy jobb minőségű, finomabb darabot felvenni.
Ha ezek a dolgok stimmelnek, akkor szinte mindegy, melyik, de én a feketére szavazok :).
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!