Magassarkúval kapcsolatban tanácsok?
Figyelt kérdés
Most vettem az első keskenyebb sarkú (kb 1-1.5cm átmérőjű a sarka) magassarkúmat és látom rajta hogy a sarok rész sokkal jobban igénybe van véve (logikusan) mint a többi cipőmnél. Milyen praktikával lehet hosszabb életűvé tenni a cipőt? Esetleg Mister Minit jellegű helyeken tudják cserélni a saroknak csak az alsó részét? Minden ötletet szívesen várok!2014. jan. 16. 18:58
1/4 anonim válasza:
sarkaltasd meg cipésszel. 1000 ft-nál nem kerül többe
2/4 A kérdező kommentje:
Olyankor az egész sarkat cserélik vagy csak az alját? Még nincs igazán rossz állapotban szerencsére, de gyanítom következő szezonra már aktuális lesz a dolog.
2014. jan. 16. 19:31
3/4 anonim válasza:
Az alsó kis műanyag pöcköt. Flekket vagy mit cserélik. Vigyázz hogy fölötte a sarokrész alja már ne sérüljön! Még azelőtt kell cseréltetni.
4/4 anonim válasza:
Azon kívül, amit előttem írtak, lehet rá venni ilyen gumi-- izé... "sapkát". nem tudom mi a neve. Táncosok szokták használni, nem túl feltűnő, egy picit látszik, és így nem a sarka kopik, hanem az a gumi/műanyag valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!